Validebağ Koleji Hasanpaşa, Ortaokul & Anadolu Lisesi

4.000 metrekare kapalı alana sahip, 21 dersliği, 310 öğrenci kapasitesi, uygulama atölyeleri, laboratuvarları, havuzu, saunası, açık ve kapalı spor salonları, sosyal alanları ile ortaokul ve lise düzeyinde güçlü eğitim kadrosu ile çağdaş ve Atatürkçü bir eğitim kurumudur.

10-12 Kişilik sınıflarda, maksimum hijyen kurallarına uygun, birebir eğitim kalitesiyle, öğrencilerimizin zihinsel, duygusal gelişimlerini sağlayan ve kendine güvenen bireyler olarak topluma faydalı nesiller yetiştimek amacıyla ikinci şubemiz faaliyete geçmiştir.

Hedefimiz Atatürk ve ülke sevgisi ile yoğurulmuş öğrencilerimizi, başarlı ve özgüvenli bireyler olarak geleceğe hazırlamak.

Fiziksel ve sosyal olarak geniş şartlara sahip olan okulumuz erken kayıt avantajları ile yeni eğitim öğretim yılına hazırlıklarını tamamlamış, online ve yüzyüze görüşmelerimiz başlamıştır.

• 21. yüzyılda başarılı ve mutlu bir yaşam için gerekli beceriler edinmelerine temel oluşturacak,
  • Anadilimiz Türkçe’yi etkili kullanabilmeleri ve  aynı zamanda dünya dili olan İngilizce’yi  de günlük konuşma dili olarak benimsemelerini mümkün kılan,
  • Kendi kültürümüzden kopmadan başka bir dil aracılığıyla yaşama farklı pencerelerden de bakabilme becerisini kazandıracak, Yaşayarak, anlayarak, keyif alarak,oyunlar oynarken eğlenerek öğrenmelerini sağlayacak,
  • Dengeli, duyarlı, öğrenmeye hevesli, özgüven sahibi, bağımsız düşünebilen ama başkalarıyla işbirliği  yapmaktan da zevk alan bireyler olarak yetişmelerini öngören,
  • Farklı zeka türlerine hitap eden, güvenli, sağlıklı, huzurlu öğrenme ortamları sunuyoruz.
  • Birlikte yepyeni ufuklara yelken açıyoruz.
  • Dünya dili İngilizce’yi günlük yaşam etkinlikleri içinde yaparak-yaşayarak öğreniyoruz.
  • Özdenetim gelişimi için planla, yap, hatırla etkinliklerinde yapacaklarımızı önce planlayıp sonra uyguluyoruz ve sonunda yaptıklarımızı değerlendiriyoruz.
  • Akademik hedeflere ulaşmak için öğretmenlerin yönetiminde tema keşif istasyonları çalışmaları yapıyoruz.
  • Her sınıfta biri yabancı dil  olmak üzere 2 tam zamanlı öğretmen ile  %100 İngilizce eğitimi
  • Uygulamalı branş dersleri
  • Robotik ve kodlama eğitimi
  • Matematik etkinlikleri
  • Akıl oyunları
  • Seviyelerine göre Fen ve Matematik dersleriyle akademik yaşama ilk adım
  • Sanat eğitimi
  • Yaşam becerisi ve rehberlik
  • Bilişsel fiziksel spor etkinlikleri
  • Doğal hijyenik ve sağlıklı beslenme
  • Ekoloji dersi

PANDEMİ SÜRECİ ÖZEL KURAL VE AVANTAJLARIMIZ;

-Maksimum hijyen kurallarına uygun(ateş ölçer, ana noktalarda dezenfektan, periodik temizlik…) eğitim/öğretim progamı

-10-12 kişilik sınıflar

-Sınıflara özel teneffüs imkanı(yalnız, diğer sınıflarla ayrı zamanlarda). Öğrencilerimiz dönüşümlü olarak bahçeye çıkacak ve sınıfların temizlenmesi sağlanacaktır.

-Giriş çıkış esnekliği, birebir karşılama ve uğurlama

-◦Öğrencilerimiz okula girerken, okuldan ayrılırken ve gün içinde (3 saat aralıklarla) okul hemşiremiz tarafından ateşi ölçülüp kayıt altına alınacaktır.

◦Özellikle eller ile sık dokunulan yüzeylerin (kapı kolları, merdiven korkulukları, aydınlatma düğmeleri gibi) ve ortak kullanım alanlarındaki tuvalet ve lavaboların temizliği günde en az iki kez yapılacaktır.

Validebağ koleji anaokulu ve ilkokulunda başardığımız “mutlu çocuklar okulu” sloganımızı, Validebağ Koleji Hasanpaşa Ortaokul ve Anadolu Lisemizde de başarmak hedefiyle yola çıktık, huzurlu ve mutlu öğrenci-öğretmen-aile üçgeni ile başarının geleceğinden eminiz. Başarıyı sağlamak için hedefimiz mutlu, huzurlu ve kendinden emin öğrenciler yetiştirmek.

Burs imkanlarımız;

-Karneye Burs; başarılı karne getiren öğrencilere 10% indirim imkanı

-Açılışa özel fiyatlar

-Bursluluk sınavı avantajı; 22/07 itibarı ile kurumumuz bünyesinde bursluluk sınavına girebilir, 20% ye varan indirimden yararlanabilirsiniz.

İletişim bilgilerinizi bırakın sizi en kısa sürede arayalım.