Kampanya

Validebağ Koleji okulları olarak mevcut süreçle ilgili veli ve öğrencilerimizin tereddütlerini giderecek her türlü tedbirleri almaya devam ediyoruz.

2020/2021 eğitim/öğretim yılı için sınıflar sosyal mesafe kurallarına göre yeniden dizayn edilmiş olup, teneffüs ve giriş çıkış saaatleri yoğunluk olmayacak şekilde öğrencilerimizin sağlığı için yeniden düzenlenmiştir.

Bu kampanyaya uygun olarak kayıt yaptıracak öğrencilerimiz için; ödemeler yüz yüze eğitim başladığında başlayacaktır, İndirimli kampanyamız Hasanpaşa kampüsümüzde(ortaokul ve lise) açılışa özel ve 18 Eylül tarihine kadar geçerlidir.

Bu dönemde Butik okulların en güvenli eğitim konsepti olduğu gerçeğini belirtmek isteriz.

31 Ağustos’ta online eğitim için tüm hazırlıklarımızı yaptık, online eğitimde güçlü altyapısı ile Microsoft Teams programı kullanılmaktadır. Bu programın en büyük avantajı her öğrenci kendi hesabı ile katıldığı ders videolarının kayıtlarını sürekli geriye dönük olarak izleyebilme imkanına sahip olacaktır.

21 Eylül’de tüm sınıf kategorilerinde seyreltilmiş yapımız ile güvenli bir ortamda yüz yüze eğitime hazırız.

İletişim bilgilerinizi bırakın sizi en kısa sürede arayalım.