Kayıt Şartları

5 YAŞ ANASINIFI

(60-66 ay)

1. SINIF

2018 Eylül ayında doğanlar: 72 aylıktır 1. sınıfa zorunludur.
2018 Ekim, Kasım, Aralık ayında doğanlar: İlkokula zorunlu (Ancak velisinin dilekçesi ile ana sınıfına da gidebilir)
2019 Ocak, Şubat, Mart aylarında doğanlar: Anasınıfına kayıt olabilir. Veli dilekçesiyle 1. sınıfa gidebilir.
Ay hesaplamaları Eylül 2024 ayı itibariyle hesaplanmıştır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Öğrencinin ve velinin (anne-baba) nüfus cüzdan fotokopisi,

Öğrencinin 2 adet fotoğrafı

Anne ve baba fotoğrafı (1'er Adet)

Aşı karnesi (Anaokulu öğrencileri için)

Ayrı anne babalar için; öğrencinin velayet durumunu bildirir belge

2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA GEÇERLİ OLAN İNDİRİM VE ORANLARI

1. ERKEN KAYIT DÖNEMİ 1 Aralık 2023 - 19 Ocak 2024

KARDEŞ İNDİRİMİ

Aynı öğretim yılında okullarımızda öğretim gören kardeşlere, eğitim-öğretim ücretinde indirim uygulanır. Kardeşlerden birisinin burs alması halinde, kardeş indirimi uygulanmaz.

EĞİTİMCİ İNDİRİMİ

Kurumumuzda eğitim personeli çocuklarına eğitim-öğretim ücretinde indirim uygulanır.

ÖDEME ŞEKLİ

Tahsilat şekillerimiz aşağıdaki gibidir.
1-Peşin ödeme (Banka havalesi veya kredi kartı tek çekim)
2-Kredi kartı taksitli işlem
3-Taksitli ödeme, anlaşmalı banka tarafından velilerimize uygulanacak eğitim kredisi (KMH) ile yapılmaktadır.
Ücret İadesi / Yasal Mevzuat Gereğince:
Okullarımıza dışarıdan kayıt yaptırmış veya öğrenim görmekte olan mevcut öğrencilerimizden öğretim yılı başlamadan ayrılanlara yıllık ücretin % 10’u dışındaki kısmı iade edilir. Öğretim yılı başladıktan sonra ayrılanlara yıllık ücretin % 10’u ile öğrenim gördüğü günlere göre hesaplanan miktarın dışındaki kısmı iade edilir. İade sadece eğitim bedeli üzerinden yapılmaktadır.
İadeler için dilekçe ile faturaların Muhasebe Servisi’ne ibraz edilmesi şarttır.

Sizi Arayalım!

Okulumuz ve eğitim modelimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli