Erken Kayıt Başvuru Formu

Sınıf Seçiniz

VALİDEBAĞ KOLEJİ ANAOKULU

Validebağ Korusu’nun yanıbaşında yer alan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı anaokulumuzda 3-6 yaş grubundaki öğrencilere eğitim vermekteyiz.

Neden ValideBağ Koleji  Anaokulu ?

Anaokulumuzda 3 yaştan itibaren İngilizce

• 3 yaştan itibaren eğlenceli materyallerle desteklenen, çift öğretmen tarafından verilen yoğun İNGİLİZCE eğitimi
    • Native öğretmenlerle SKILLS dersleri
    • OXFORD ve CAMBRIDGE çözüm ortaklığı ile orijinal kaynaklar

Merak eden ve keşfetmek isteyen çocuklar için anaokulu

• 3-6 yaş gruplarıyla tüm gelişim alanlarını destekleyen çocuk ve P4C (çocuklar için felsefi eğitim) merkezli program.
    • Erken yaşta çocukların yetenek ve ilgi alanlarını keşfetmeye fırsat veren branş dersleri.
    • Okul öncesi, alanlarımızda uzman branş öğretmenleri tarafından verilen YÜZME, CİMNASTİK, SATRANÇ, ROBOTİK KODLAMA-STEM, DANS, MÜZİK VE GÖRSEL SANATLAR dersleri
    • Sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimi hedefleyen eğitim anlayışı.
    • Anaokulunda, her öğrenci ve veli ile yapılan, çocukların gelişim ihtiyaçlarına göre bireysel, grup ve önleyici rehberlik çalışmaları.

Validebağ Koleji Acıbadem Kampüsü ve Sancaktepe Validebağ Anaokulu iletişim bilgilerimiz için tıklayın

VALİDEBAĞ KOLEJİ İLKOKULU

Validebağ Korusu’nun yanı başında yer alan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilkokulumuzda öğrencilerimizi geleceğe bugünden hazırlıyoruz.

Neden ValidebağKoleji İlkokul?

YOĞUN İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Oxford University Press Çözüm Ortaklığı ve Cambridge Yayınları ile çift öğretmen tarafından verilen yoğun İNGİLİZCE eğitimi.

• Native öğretmenlerle SKILLS dersleri
    • Sınıftan itibaren Matematik ve Fen Terim İngilizcesi dersleri

Geleceğe bugünden hazır çocuklar için Validebağ Koleji

• Kolejimizde ve ilkokulumuzda, dinamik ve yenilikçi eğitim kadromuzla öğrencilerimizi geleceğe bugünden hazırlayan yaklaşım
    • Aktif öğrenme teknikleriyle bireysel farklılıkları da gözeten, yaparak yaşayarak öğrenme metodu
    • İSPANYOLCA VE ALMANCA seçenekleriyle 2. Yabancı dil eğitimi.
    • Öğrencilerimizin sadece akademik değil çok yönlü gelişimlerini sağlayan çeşitli branş dersleri.
    • Alanında uzman branş öğretmenleri tarafından verilen YÜZME, CİMNASTİK, SATRANÇ, ROBOTİK KODLAMA, DANS, MÜZİK VE GÖRSEL SANATLAR dersleri
    • Sevgi ve saygının hakim olduğu butik eğitim ortamı
    • Okulumuzda her öğrenci ve veli ile yapılan, çocukların gelişim ihtiyaçlarına göre bireysel, grup ve önleyici rehberlik çalışmaları.